Over Beau Linda

Over Linda

Even voorstellen! Ik ben Linda Vink en ik ben geboren op het mooie eiland Terschelling.

Nadat ik op het eiland mijn MAVO diploma heb behaald ben ik verhuisd naar Leeuwarden en 2 jaar later naar Groningen om daar een vervolgopleiding te doen..

Ik heb de Havo en het Boerhaave College afgerond. Vanaf toen heb ik op verschillende plaatsen in Nederland en later in het buitenland gewoond

In Alkmaar heb ik 5 jaar als administratief medewerker voor de Reclassering gewerkt. Daarna verhuisde ik naar Sint Maarten waar mijn beide kinderen zijn geboren.

Na 10 jaar buitenland en verschillende functies te hebben gehad werd het tijd om een verrassende switch te maken.

In oktober 2005 heb ik de opleiding Schoonheidsspecialist afgerond en diploma behaald in Leeuwarden.

Nadat ik eerst de salon aan huis heb gehad ben ik al vrij snel verhuisd naar het sportcentrum Fit & Fun plaza in Wolvega waar ik tot op heden nog steeds werkzaam ben. Inmiddels hebben we de salon uitgebreid van één naar drie behandelruimtes. Ook kreeg ik versterking van medewerkster Ingrid en een stagiaire.

Inmiddels hebben wij een aantal specialisaties behaald zoals de opleiding permanente make up wat ik ontzettend leuk vind om te doen.

Ook is acne-behandeling één van de specialisaties. Veel klanten kunnen deze behandeling vergoed krijgen bij hun zorgverzekeraar.

Ingrid heeft naast haar diploma schoonheidsspecialist ook het diploma pedicure,  bindweefsel massage in het gelaat en acne-specialisatie.

Daarnaast voeren wij ook IPL behandelingen uit.

Wij verwelkomen u graag bij ons in de salon!

Linda Vink

 

Download hier de Privacyverklaring 2018

 

_MRY9775

Linda Vink

Eigenaar en schoonheidsspecialist

Gecertificeerd schoonheidsspecialist en eigenaar van de salon. Specialisaties; Permanente make up, en Acne (vergoedt door zorgverzekeraar).

Ingrid Sikkenga

Schoonheidsspecialist

Gecertificeerd schoonheidsspecialist en Pedicure. Ingrid werkt op maandag, woensdag en vrijdag. Specialisaties; Pedicure, Acne en bindweefsel- en shiatsu massage van het gelaat.